- 1 ч.ч. свинска мас
- 1 ч.ч. захар
- 2 бр. яйца
- 1 ч.ч. кисело мляко
- брашно колкото поеме за средно меко тесто(около1 кг )
- ванилия.Разбиват се яйцата и към тях се прибавят останалите продукти. Брашното се добавя по малко до достигане на средно меко тесто. Разточва се и с чаша се режат кръгчета. В средата на всяко кръгче се слага локум или мармалад. Прегъва се и в краищата се притискат с вилица така, че да не изтича плънката. Пекат се до порозовяване на около 180-200 С. Когато са готови се поръсват с пудра захар.
събота, 28 май 2011 г.
Кадънски устни
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар